Fotovoltaika

Zelená energie a obnovitelné zdroje nejsou pouze trend, ale budoucnost.

Uvažujete-li o instalaci fotovoltaické elektrárny na vašem objektu, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám sdělíme jaké jsou možnosti a poradíme s výběrem. Vyřídíme žádost o dotaci NZÚ, povolení od distributora elektrické energie. Zařízení vám nainstalujeme, zprovozníme a naučíme vás s ním pracovat.

Jsme certifikovaná montážní společnost systémů FVE.

Odborně nainstalujeme vaší novou fotovoltaickou elektrárnu.

Jsme držiteli profesní kvalifikace Elektromontér fotovoltaických systému. Absolvovali jsme dvoutýdenní kurz Fotovoltaický expert u České fotovoltaické asociace. Pravidelně navštěvujeme další semináře, školení a veletrhy.

16

let zkušeností
976deac4 c9d5 43cb b851 40b9bff9d670 | Fotovoltaika
Prvotní konzultace

Při našem prvním setkání společně probereme vaše potřeby, jaké jsou možnosti instalace FVE, co to pro vás bude obnášet a co vám to přinese.

fve matras otanka roof 1 e1719746486997 | Fotovoltaika
3D návrh budoucí FVE

V počítačovém SW provedeme 3D návrh vaší nové fotovoltaické elektrárny včetně simulací budoucí výroby, aby jste měli jistotu, že se vám investice vyplatí.

img 1348 scaled e1719746598883 | Fotovoltaika
Montáž fotovoltaických panelů

Pro montáž panelů na vaši střechu využíváme konstrukce předních evropských výrobců jako Novotegra, Krajiczech, K2. Naši technici jsou na tyto systémy proškoleni.

img 6772 scaled e1719746671169 | Fotovoltaika
Instalace střídače a baterií

Na základě počítačové simulace vybereme pro vás nejvhodnější zařízení. Instalujeme střídače značky GoodWe, SolarEdge, Solinteg. Úzce spolupracujeme s českou společností 1PS technology, která vyvíjí secondlife baterie.

img 1917 scaled | Fotovoltaika
Dobíjecí stanice pro elektromobily

Pomůžeme vám s výběrem a odborně nainstalujeme dobíjecí stanici pro váš elektromobil. Zelená mobilita je budoucnost.

sems screen e1719747014847 | Fotovoltaika
Vzdálený dohled

Na námi instalované systémy FVE nabízíme možnost vzdáleného dohledu. Díky tomu máme možnost odhalit poruchy systému včas a tím předejít možným ztrátám ve výrobě elektrické energie.

img 0930 scaled e1719747237473 | Fotovoltaika

Vzhledem k našemu širokému záběru necílíme na jednorázový kontrakt, ale naší snahou je dlouhodobé partnerství. Kvalitní a pravidelný servis bereme jako samozřejmost. Po úspěšné instalaci vaší fotovoltaické elektrárny budeme rádi, když se na nás v budoucnu obrátíte s dalšími projekty. Ať už to bude rozšíření či modernizace FVE, nebo rekonstrukce koupelny.

Řešíme dílčí práce i celé projekty
express-delivery
Rychlost
Vaše požadavky se vždy snažíme zpracovat v co možná nejkratším čase. V případě havárií individuálně, či přednostně.
thumbs-up (1)
Zodpovědnost
Naší práci bereme velmi vážně. Bezpečnost je vždy na prvním místě.
service (1)
Kvalita služeb
Pro svou práci používáme nejmodernější technologie a kvalitní materiál. Take díky pravidelnému školení techniků jsme schopni nabídnout služby na nejvyšší možné úrovni.
Reference

Kvalitně provedená práce

Hledáte spolehlivého a stabilního partnera?

FAQ

Jak probíhá spolupráce

Některé naše úkony mají pevně danou cenu, ale obecně naceňujeme každou zakázku individuálně. Napište nám, zavolejte a my vám vypracujeme cenovou nabídku.

To vždy záleží na jednotlivém rozsahu práce. Lustr bude viset do hodiny, rozvaděč zapojíme za den a rozvody v malém bytě přibližně za týden. Pokud se domluvíme, vždy vám přesně řekneme, kolik času práce zabere.

Můžete přijít hned? Rádi bychom, ale to pravděpodobně nebude možné. Pracujeme u zákazníka, který nás kontaktoval před vámi. I tak si neplánujeme práci na roky dopředu a termín pro vás najdeme obvykle rychle.

Vzhledem k tomu, že všichni naši pracovníci jsou z Prahy, pracujeme převážně zde a v blízkém okolí. Pevně věříme, že i ve vašem okolí jsou šikovní lidé a najdete svého řemeslníka i u vás.

Co všechno pro mě můžete udělat? 

Napište nám

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí na ni zásady ochrany osobních údajů a podmínky služby Google.
Odesláním zprávy beru na vědomí zpracování osobních údajů.