Rekonstrukce bytů a domů Praha

Projekty rekonstrukcí je to, co nás opravdu baví. Zákazníkům nabízíme komplexní služby od architektonické studie, vybourání a vyzdění, nové rozvody, obklady a podlahy, až po koupelny a kuchyně. Zajistíme vše od A do Z.

Od drobné rekonstrukce až po velké přestavby

Profesionální řemeslnící z Prahy

S rekonstrukcemi máme opravdu velké zkušenosti a za námi je mnoho velmi zdařilých realizací. Dokážeme si poradit s panelovým bytem, zděným bytem v historickém centru města, ale také s rodinným domem. Práce jsme zvyklí dodávat takzvaně na klíč, vy se tedy o nic nemusíte starat a my vše zařídíme. Jsme schopni zajistit inženýring celého projektu a vyřídit veškerou potřebnou dokumentaci.

16

let zkušeností
skica dum 1 | Rekonstrukce bytů a domů Praha
Architektonická studie a projekt

Díky dlouholeté a úspěšné spolupráci s architekty ze studia MINIMAL Praha, jsme schopni doladit váš projekt k naprosté dokonalosti a vaší spokojenosti.

razitko e1717333823664 | Rekonstrukce bytů a domů Praha
Inženýring - papírování a úřady

Pokud je to zapotřebí, můžeme k vašemu projektu zajistit vyřízení veškerých povolení, jednání s úřady, zajištění stavebního dozoru.

img 0410 scaled e1717334610528 | Rekonstrukce bytů a domů Praha
Stavební a zednické práce

Provádíme zednické práce, montáže sádrokartonu, omítky, výmalbu.

img 4636 scaled e1717334024412 | Rekonstrukce bytů a domů Praha
Elektrika - kabely a proudy

Natáhneme nové kabely, osadíme vypínače, zásuvky. Pověsíme lustry, zapojíme rozváděče. Zajistíme pro vás připojení elektroměru a samozřejmě revizi.

img 1069 scaled e1717334418114 | Rekonstrukce bytů a domů Praha
Instalatérské a topenářské práce

Naši kolegové instalatéři provedou rozvody vody, kanalizace, topení. Dodáme vám kotel, bojler. Namontujeme umyvadlo i vodovodní baterii.

img 2809 scaled e1717334187318 | Rekonstrukce bytů a domů Praha
Podlahy, obklady a dlažby

Připravíme podklad pro vaší novou podlahu, vylijeme samonivelační stěrku. Namontujeme moderní vinylovou podlahu, klasické parkety nebo keramickou dlažbu.

img 0169 scaled | Rekonstrukce bytů a domů Praha

Za dlouhá léta, kdy se v oblasti výstavby pohybujeme jsme nasbírali mnoho zkušeností a inspirací. Také již řadu let úspěšně spolupracujeme s achitektonickým studiem MINIMAL, jejichž architekti jsou schopni váš projekt dovést k dokonalosti. Poradit s výběrem vybavení, doporučit vhodné zařizovací předměty.

Řešíme dílčí práce i celé projekty
express-delivery
Rychlost
Vaše požadavky se vždy snažíme zpracovat v co možná nejkratším čase. V případě havárií individuálně, či přednostně.
thumbs-up (1)
Zodpovědnost
Naší práci bereme velmi vážně. Bezpečnost je vždy na prvním místě.
service (1)
Kvalita služeb
Pro svou práci používáme nejmodernější technologie a kvalitní materiál. Take díky pravidelnému školení techniků jsme schopni nabídnout služby na nejvyšší možné úrovni.
Reference

Kvalitně provedená práce

Hledáte spolehlivého a stabilního partnera?

FAQ

Jak probíhá spolupráce

Některé naše úkony mají pevně danou cenu, ale obecně naceňujeme každou zakázku individuálně. Napište nám, zavolejte a my vám vypracujeme cenovou nabídku.

To vždy záleží na jednotlivém rozsahu práce. Lustr bude viset do hodiny, rozvaděč zapojíme za den a rozvody v malém bytě přibližně za týden. Pokud se domluvíme, vždy vám přesně řekneme, kolik času práce zabere.

Můžete přijít hned? Rádi bychom, ale to pravděpodobně nebude možné. Pracujeme u zákazníka, který nás kontaktoval před vámi. I tak si neplánujeme práci na roky dopředu a termín pro vás najdeme obvykle rychle.

Vzhledem k tomu, že všichni naši pracovníci jsou z Prahy, pracujeme převážně zde a v blízkém okolí. Pevně věříme, že i ve vašem okolí jsou šikovní lidé a najdete svého řemeslníka i u vás.

Co všechno pro mě můžete udělat? 

Napište nám

Tato stránka je chráněna pomocí reCAPTCHA a platí na ni zásady ochrany osobních údajů a podmínky služby Google.
Odesláním zprávy beru na vědomí zpracování osobních údajů.